Ad-Hoc Beveiliging

Ad Hoc Beveiliging

Een inbraak, een ramkraak, een brand of een andere calamiteit komt altijd onverwacht. Het is dan goed om te weten dat u kunt vertrouwen op de ad-hoc beveiliging van het Quick Response Team van Shadow Security. Zij bieden maximale ondersteuning bij incidenten en calamiteiten.
Maar ook het snel opschalen van beveiliging voor uw evenement of bedrijfspand vanwege onverwachte drukte of een storing behoort tot de mogelijkheid.

Het Quick Response Team van Shadow Security biedt u professionele ondersteuning om de extra risico’s te beheersen en af te dekken. Zodat u de handen vrij heeft voor het herstellen van de schade en het waarborgen van de continuïteit van uw organisatie of bedrijf.

Naast de beveiligingsbeambtes, die geselecteerd zijn op hun kwaliteiten en vaardigheden, kunnen wij ook beschikken over verkeersregelaars en hondengeleiders indien nodig. Wij zijn snel en flexibel en onderscheiden ons door een jarenlange ervaring en professionele aanpak.

Wanneer u met spoed ad-hoc beveiliging nodig heeft kunt u ons 24/7 bereiken via ons piketnummer 06 – 24242007

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!