Brandbeveliging

Shadow Security is uw partner in veiligheid!

Shadow Security levert 24 uur per dag en zeven dagen per week veiligheidspersoneel door heel Nederland. Onze veiligheidsmedewerkers worden ingezet voor wacht-, bewakings- en toezichthoudende diensten bij (brand) gevaarlijke werkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn actief in de industrie, evenementen en publieke sector.

Door onze proactieve aanwezigheid dragen wij bij aan het veilig verloop van uw dagelijkse reguliere activiteiten, of projecten. Onze brandwachten en beveiligers zetten zich in om te voorkomen dat risico’s kunnen resulteren in een calamiteit.

Om diverse redenen kan het zijn dat u een brandwacht of brandweerman nodig heeft voor uw organisatie, pand of publieke ruimte. Bijvoorbeeld in het geval van:

Een bouwkundige aanwijzing

Uitval of onderhoud van een brandmeldinstallatie

Het garanderen van veiligheid op evenementen

Werkzaamheden zoals dakdekkenBrandwacht

Een brandwacht houdt preventief toezicht en voorkomt hiermee brand en onveilige werksituaties.

Hij registreert en houdt toezicht op de juiste toepassing van veiligheidsmaatregelen bij complex werk en risicovolle taken. Daarnaast ziet hij toe op de naleving van veiligheidsprocedures en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Brandwacht spreekt medewerkers aan bij overtreding van voorgeschreven maatregelen.Mangatwacht / Buitenwacht

Een mangatwacht of buitenwacht van Shadow Security houdt preventief toezicht op medewerkers in of buiten een besloten ruimte. Zo voorkomt hij brand en onveilige werksituaties. Brandwacht ziet ook op het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en spreekt medewerkers aan bij overtredingen van de voorgeschreven maatregelen.Industrieel Brandwacht

De brandwachten voor de zware industrie en petrochemie van Shadow Security B.V zijn goed opgeleid en verastaan hun vak. Ze onderscheiden zich door kennis, expertise en ervaring, maar ook herkenbaar door hun verantwoordelijkheid, betrokkenheid en loyaliteit. Ze hebben meerdere jaren branche en werkervaring. 

Een brandwacht voor de zware industrie en petrochemie beschikt over minimaal de volgende diploma’s, certificaten en kwalificaties:

Diploma VCA-vol 

Kleine blusmiddelen (SOG)

Schuimvoerende armaturen (SOG)

Watervoerende armaturen (SOG)

Schuimvoerende armaturen (SOG)

Branche en werkervaring Buitenwacht – Mangatwacht

De buitenwacht-mangatwachten van Shadow Security B.V. zijn goed opgeleid en verstaan hun vak. Ze onderscheiden zich door kennis, expertise en ervaring, maar ook herkenbaar door hun verantwoordelijkheid, betrokkenheid en loyaliteit. Ze hebben meerdere jaren branche en werkervaring.

Een buitenwacht-mangatwacht beschikt over minimaal de volgende diploma’s, certificaten en kwalificaties:

Diploma VCA-vol

Buitenwacht-mangatwacht (SOG)

Gasmeten EX-OX-TOX (SOG)

Branche en werkervaring


Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!