Havenbeveiliging

Havenbeveiliging

Havenbeveiliging vindt plaats in een unieke omgeving en kan omschreven worden als internationaal en dynamisch. Dat maakt havenbeveiliging complex en veelomvattend. De ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers van Shadow Security voeren beveiligingswerkzaamheden uit ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme. Zij voeren o.a. controles uit op in- en uitgaand personen- en goederenverkeer, waarbij de internationale richtlijn ISPS en de Nederlandse havenbeveiligingswet als uitgangspunt dienen.Onze medewerkers zijn bekend met de haven en weten wat daar van hen verwacht wordt. Wij onderhouden daarom ook goede contacten met de havenautoriteiten zoals zeehavenpolitie, havenbedrijven en douane.

Elke haven is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van haar de volgende diensten inzetten havenbeveiliging;

Toegangscontrole
Gangway-wacht
Beveiliging van (zee) haventerminals
Zeevracht controle
Controle van passagiers en onvergezelde bagage
Bewaking van schepen
Begeleiden van het laden en lossen van voertuigen en schepen.
Surveillance

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!