Hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging is uiterst effectief op plaatsen waar grote aantallen mensen aanwezig zijn, maar ook bij de beveiliging van terreinen en gebouwen. Het heeft een preventieve werking en scheelt bovendien in de inzet van beveiligingsbeambten.

De diensthond is bijzonder geschikt voor bewaking van bouwplaatsen, parkeer- en bedrijfsterreinen, jachthavens, openbare gebouwen en objecten.Door zijn unieke hoor- en reukkwaliteiten signaleert de diensthond tijdig onbevoegde personen en voorkomt zo diefstal, inbraak of vandalisme. Maar ook bij evenementen kan hondenbeveiliging een goede toegevoegde waarde zijn. Tijdens de toegangscontrole kan de aanwezigheid van hondenbeveiliging ingezet worden bij drugscontroles of om de bezoekers in goede banen te leiden.

Onze hondengeleiders vormen een betrouwbaar duo met hun hond. De hondengeleiders die voor ons werken, zijn allemaal gecertificeerd en gediplomeerd door de Nederlandse Bond voor de Diensthond of de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Het zijn dus zeer deskundige hondengeleiders met goed getrainde honden.

Door de unieke eigenschappen van de honden kunnen zij breed worden ingezet voor de beveiliging van:
Evenementen
Grote sportwedstrijden
Bouwterreinen
Concerten
Beurzen
Objecten

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!