Mobiele Surveillance

Mobiele Surveillance

De mobiele surveillance dienst van Shadow Security kent een adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten. Snelheid en kwaliteit is essentieel om de schade en risico’s te beperken. Ook verzorgen zij open en -sluitrondes en desgewenst extra controlerondes. Onze mobiele surveillance worden ook regelmatig ingezet voor collectieve beveiliging van bedrijfsterreinen en woonwijken.

Laat uw bedrijfspand of terrein beveiligen door Shadow Security en bespaar uzelf een hoop zorgen. Zodra uw alarminstallatie een melding maakt stuurt de alarmcentrale een mobiele surveillant ter plaatse. De surveillant controleert uw bedrijfspand en indien nodig onderneemt hij actie. Zij blijven eventueel ter plekke totdat het geheel weer veilig is. Onze mobiele surveillanten zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar en razendsnel ter plekke. Uiteraard wordt er een uitgebreide rapportage gemaakt zodat u precies weet wat er speelt en gebeurt.

Wij bieden de volgende mogelijkheden
Openings- en sluitrondes
Dag en nacht controlerondes
Alarmopvolging
Sleutelbeheer/keyholding
Collectieve beveiliging
Snelheidscontroles
Parkeerklemmen
Alcoholcontroles
Controle en beheer brandmeldinstallaties
Personeelsbegeleiding in de avond-, nacht- en weekenduren
Begeleiding geldtransport
Preventief toezicht

GPS
Met behulp van GPS wordt de locatie van de surveillant tot op de meter nauwkeurig bepaald om de snelste inzet mogelijk te maken. Ook GPS-tagging behoort tot de mogelijkheden. Volg uw mobiele surveillant op de voet. Onze mobiele surveillanten beschikken over de modernste communicatiemiddelen en krijgen direct meldingen binnen, kunnen camerabeelden bekijken om direct te reageren. Beveiligingsbedrijf Shadow Security is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!