Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Shadow Security levert professionele objectbeveiliging voor uw bedrijfspand en/of bedrijfsterrein. Onze ervaren beveiligers staan dag en nacht voor u klaar.

Zij verrichten brand-, sluitcontrolerondes, en doen regelmatige controlerondes en signaleren onregelmatigheden. Tijdens deze ronden wordt er gelet op alles wat uw organisatie schade kan berokkenen. Eventuele (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers of beantwoorden van de telefoon, kan tot de taken behoren.

Ook kunt u gebruik maken van onze security-host diensten. Receptiediensten gecombineerd met objectbeveiliging.

Landelijke dekking
Shadow Security is gespecialiseerd in objectbeveiliging en biedt haar dienst in het gehele land aan. Of het nu gaat om de tijdelijke inzet van een beveiligingsmedewerker of een team van professionals die 24 / 7 uw onderneming beveiligen: Alles is mogelijk.
Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn gekwalificeerde medewerkers bij u inzetten.

Afhankelijk van het soort object en het daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van haar de volgende (gecombineerde) diensten inzetten als objectbeveiliging:

Toegangscontrole

Brand- en sluitronde

Terreinbewaking

Camerabewaking

Sleutelbeheer

Portiersdiensten

Receptiediensten

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

 

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!