Schoolbeveiliging

Schoolbeveiliging

Iedere onderwijsinstelling heeft de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat leerlingen en medewerkers veilig in en om het gebouw kunnen verblijven. Kinderen verdienen een veilige omgeving en dus ook een veilige school.
Om dit te realiseren biedt Shadow Security extra versterking in de vorm van schoolbeveiligers. Zij surveilleren, voeren toegangscontroles uit en kunnen desgewenst toezicht houden in het lokaal. Uiteraard verzorgen we ook de beveiliging op uw schoolfeesten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schoolbeveiliging garanderen wij u maximale veiligheid.

Shadow Security kan de volgende diensten voor u uitvoeren
Brandpreventie
Cameratoezicht
Toegangscontrole
Sleutelbeheer
Inbraakpreventie
Uitbreiding van de schoolbewaking
Visitatie voor drugs, wapens etc.
Alarmsysteem

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van scholen. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw school, zorgt voor een optimale schoolbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!