Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Veel winkels hebben ooit wel eens te maken gehad met een inbraak of overval. Een inbraak of overval veroorzaakt schade aan uw winkel en het verlies van goederen en informatie. Maar levert ook oponthoud in de dagelijkse gang van zaken. De inbraak heeft vaak ook een emotionele impact op de medewerkers van uw winkel. Het is dus van groot belang om uw winkel goed te beveiligen tegen een inbraak of overval.
Onze surveillanten voorkomen winkeldiefstal, vandalisme, escalaties, houden toezicht en zullen preventief ingrijpen als de situatie daarom vraagt. Winkelbeveiliging gaat natuurlijk niet alleen over een veilig winkelklimaat, maar ook over goed gastheerschap, klantvriendelijkheid en coachen van winkelpersoneel m.b.t. diefstalpreventie.

Collectieve winkelbeveiliging
Met name de kleinere ondernemers hebben zeker baat bij collectieve winkelbeveiliging. De beveiliger ondersteunt hierbij meerdere winkels binnen een afgebakend geografisch gebied. Bij calamiteiten is de beveiliger direct oproepbaar voor de deelnemende winkeliers.

Techniek
Ter ondersteuning van de winkelbeveiliger is het ook  mogelijk om technische voorzieningen te treffen. Toegangspoortjes en camera’s zijn daarvan de meest voor de hand liggende. Shadow Security gaat graag met u in gesprek voor een passende en adequate oplossing die volledig binnen uw budget past.

Wij bieden verschillende producten om de winkelbeveiliging te optimaliseren

Winkelsurveillance
Alarmopvolging
Alarminstallatie
Camera-installatie
Collectieve beveiliging
Mobiele surveillance
Toegangscontrole

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

 

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!