BOUWBEVEILIGING

AD HOC BEVEILIGING

Shadow Security

Bouwbeveiliging
Bouwbeveiliging verminder en/of voorkom schades op uw bouwlocaties met een accuraat veiligheidsplan. Shadow Security levert een compleet programma aan veiligheidsmiddelen en beveiliging op bouwplaatsen. Onze professionele beveiligers zijn zeer bedreven in het opzetten van een toegangscontrolesysteem waarbij ook alle administratieve zaken worden geregeld en worden geborgd.

Man-beveiliging
Gedurende de bouw kunnen wij niet alleen portiers leveren, maar ook hondengeleiders en beveiligers gedurende 24 uur per dag om uw eigendom optimaal te beveiligen. Tevens controleren onze beveiligers op gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Toegangscontrole
Shadow Security levert toegangscontrole op de bouw middels elektronische passen tourniquets en slagbomen maar behelst ook elektronische systemen voor controle van de identiteit van alle medewerkers. Zodat u precies weet wie er in en uitgaat en werkzaam is op de bouwplaats.

Camerabeveiliging
Wij monteren kleine, (draadloze) camera’s rondom uw bouwplaats. Bij detectie zal de camera een melding en beeld verzenden aan de meldkamer. De meldkamer beoordeelt de beelden en alarmeert een mobiele surveillant/beveiligingsbedrijf/contactpersoon en indien nodig de politie. Op deze wijze bent u verzekerd van maximale beveiliging en kunt u met een gerust gevoel uw bouwplaats achterlaten door onze camerabewaking.

Mobiele surveillance
Onze mobiele surveillance verzorgt snel en adequaat de alarmopvolging voor uw bouwplaats en onderneemt direct actie indien nodig. Desgewenst kunnen ze ook extra surveilleren.

Afhankelijk van het soort bouwobject en de gewenste beveiliging zal Shadow Security de volgende diensten inzetten:
• toegangscontrole;
• preventieve controles;
• hondenbeveiliging;
• mobiele Surveillance;
• verkeersregelaars;
• cameratoezicht;
• sleutelbeheer.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiliging vacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN