EVENEMENTENBEVEILIGER

EVENEMENTENBEVEILIGER

 

Shadow Security is een professionele proactieve evenementenbeveiliging bedrijf. Wij zijn op zoek naar representatieve evenementenbeveiligers voor zowel bedrijfs- als publieksevenementen in Nederland.

Ben jij in het bezit van een diploma Beveiliging 2 of Event Security Officer en wil je graag aan de slag bij de leukste evenementen? Reageer dan nu meteen!

Shadow Security medewerkers staan garant voor professionaliteit, deskundigheid en een uitstekende service. Zij treden op als ware gastheren en zijn een waardige vertegenwoordiger van onze opdrachtgevers.Als beveiliger bij Shadow Security ben je daarom zeer gastvrij ingesteld en geef je de bezoeker een gevoel van veiligheid. We streven naar een onvergetelijke beleving voor iedereen – de gasten, het publiek en alle andere betrokkenen – en jij hebt daarin een essentiële bijdrage. Je bent gastvrij, vriendelijk en vertrouwd voor het publiek en weet exact wanneer je op moet treden. Zonder geweldsmiddelen weet jij hoe je kan voorkomen dat iemand onrust kan veroorzaken. Zo blijft de sfeer altijd behouden doordat jij de rust bewaakt en (eventueel) optreedt bij incidenten.

Functie omschrijving
Als evenementenbeveiliger bij Shadow Security verricht je onder andere de volgende werkzaamheden:

Uitvoeren toegangscontrole

Toezicht houden op publiek

Signaleren ongeregeldheden en hierop de juiste actie ondernemen

Assisteren van (beveiliging)collega’s en burgers. Portofoon bediening

Functie-eisen
Als evenementenbeveiliger beschik je vooral over de eigenschappen representatief, communicatief, flexibel inzetbaar, alert, zelfstandig en sta je stevig in je schoenen. Daarnaast dien je als potentiële Shadow Security medewerker ook aan de volgende algemene eisen te voldoen:

Representatief en service gericht

Straal je vertrouwen en gezag uit

Minimaal MBO werk- en denkniveau

Gediplomeerd als Event Security Officer (ESO) of Beveiliger 2

Van onbesproken gedrag (een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure)

In het bezit zijn van een BHV en/of EHBO diploma is een pré

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Flexibele inzetbaarheid (dag-, avond-, nacht- en weekend-diensten)

Zelfstandig- en in teamverband kunnen werken

In het bezit te zijn van een rijbewijs en eigen vervoer

Een dienstverlenende instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

Wat bieden wij

Een passende functie die in onderling overleg wordt afgestemd

Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO Particuliere Beveiliging

De mogelijkheid je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie

Prettige werkomgeving waarbij de cultuur binnen de organisatie  zich kenmerkt als zakelijk en informeel, met als hoofddoel; samenwerken aan een goed resultaat voor de klant.

Ben jij de beveiliger die professioneel, deskundig en servicegericht te werk gaat, dan zien we graag je CV met motivatie om bij ons te werken tegemoet.

OVER ONS

Shadow Security

Flexibele beveiligingsbedrijf en een hoge mate van service gerichtheid, dát is waar Shadow Security voor staat! In de dynamische wereld van de beveiliging is het van groot belang om in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Door de flexibele instelling van Shadow Security zijn wij in staat om hier direct gevolg aan te geven. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend opgeleid, bijgeschoold en geïnstrueerd zodat zij in staat zijn een hoge mate van service gerichtheid te realiseren.

Leveren Van Beveiligingspersoneel

Gekwalificeerd

Werken Als Beveiliger?

Neem contact met ons op