HOTELBEVEILIGING

HOTELBEVEILIGING

Shadow Security

Hotelbeveiliging
Geef uw uw gasten een veilig, comfortabel en gastvrij gevoel  met de hotelbeveiliging van Shadow Security. De bewakers van Shadow Security fungeren niet alleen als visitekaartje van uw hotel. Zij houden tegelijk zicht  op veiligheid, brandpreventie en kunnen desgewenst ook receptietaken uitvoeren.

Het is vanzelfsprekend dat zij naast de Nederlandse taal ook vloeiend Engels spreken en schrijven.
Onze beveiligers geven uw gasten altijd het gevoel dat zij in veilige en goede handen zijn.

Uw hotel in veilige handen! Onze medewerkers kunnen u assisteren bij volgende werkzaamheden:
• toegangscontrole;
• calamiteiten opvolging;
• receptiewerkzaamheden;
• het verrichten van openings– en brand & sluitrondes;
• het waarborgen van de algemene veiligheid van uw gasten en eigendommen;
• het verhelpen van kleine technische mankementen;
• verlenen van E.H.B.O.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een
optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN