Visie

Flexibel en een hoge mate van service gerichtheid, dát is waar Shadow Security voor staat!
In de dynamische wereld van de beveiliging is het van groot belang om in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Door de flexibele instelling van Shadow Security zijn wij in staat om hier direct gevolg aan te geven. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend opgeleid, bijgeschoold en geïnstrueerd zodat zij in staat zijn een hoge mate van service gerichtheid te realiseren.

Service staat voorop

Wij verwachten dat een beveiliger een stukje extra service kan verlenen. Door net dat beetje extra te doen wordt direct een meerwaarde gecreëerd. Een goede beveiliger is dan ook meer dan alleen een beveiliger, hij/zij is ook een goede gastheer. Ontvangt uw bezoek dan ziet de beveiliger(ster) toe op de veiligheid van u en uw gasten. Contactueel sterk en daadkrachtig zijn enkele eigenschappen van onze beveiligers die hier aan bijdrage.

Teamwork

Om onze snelle, flexibele en kwalitatieve service te waarborgen monitoren wij onze medewerkers regelmatig. Daarnaast blijven wij altijd in gesprek met onze opdrachtgevers zodat wij onze dienstverlening direct kunnen aanpassen aan hun wensen en eisen. Beveiliging is dan ook teamwork en doe je samen met de opdrachtgever en beveiliger.

Bedrijfscultuur

Binnen Shadow Security heerst een no-nonsense cultuur, korte lijnen naar het management en bovenal flexibiliteit. Onze bedrijfsvoering ondersteunen we met digitale middelen zodat we snel en efficiënt kunnen werken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferteaanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Shadow Securtiy

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?

Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!