BOUWBEVEILIGING

AD HOC BEVEILIGING

Shadow Security

Bouwbeveiliging

Optimaliseer de veiligheid van uw bouwprojecten met het nauwkeurige veiligheidsplan van Shadow Security. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan veiligheidsmiddelen en -diensten speciaal ontworpen voor bouwplaatsen. Onze deskundige beveiligers zijn ervaren in het opzetten van toegangscontrolesystemen en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van alle administratieve procedures.

Persoonsbeveiliging

Tijdens de bouwperiode voorzien wij niet alleen in portiers, maar ook in gespecialiseerde hondengeleiders en 24/7 beveiligers om uw eigendommen voortdurend te beschermen. Daarnaast houden onze beveiligers toezicht op het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, waardoor een veilige werkomgeving wordt gewaarborgd.

 

Toegangscontrole

Shadow Security biedt geavanceerde toegangscontrolesystemen voor bouwplaatsen, inclusief elektronische passen, tourniquets en slagbomen. Bovendien implementeren we elektronische identificatiesystemen voor een nauwkeurige controle van alle medewerkers, zodat u volledig op de hoogte bent van wie er in en uitgaat op de bouwplaats.

 

Camerabewaking

Onze geavanceerde camerabewakingssystemen omvatten kleine, draadloze camera’s die strategisch rondom uw bouwplaats worden geplaatst. Bij detectie van verdachte activiteiten worden meldingen en beelden direct doorgestuurd naar onze meldkamer. Onze surveillanten beoordelen de beelden en nemen indien nodig direct actie, inclusief het waarschuwen van de politie, om maximale veiligheid te waarborgen.

 

Mobiele surveillancediensten

Onze mobiele surveillanten bieden snelle en efficiënte alarmopvolging voor uw bouwplaats, waarbij ze direct ingrijpen indien nodig. Daarnaast kunnen ze extra surveillances uitvoeren op verzoek.

Afhankelijk van uw specifieke behoeften en het type bouwobject, zal Shadow Security de meest geschikte combinatie van deze diensten inzetten om de veiligheid van uw bouwproject te waarborgen.

• toegangscontrole;
• preventieve controles;
• hondenbeveiliging;
• mobiele Surveillance;
• verkeersregelaars;
• cameratoezicht;
• sleutelbeheer.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiliging vacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN