HAVENBEVEILIGING

HAVENBEVEILIGING

Shadow Security

Havenbeveiliging
Havenbeveiliging vindt plaats in een unieke omgeving en kan omschreven worden als internationaal en dynamisch. Dat maakt havenbeveiliging complex en veelomvattend. De ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers van Shadow Security voeren beveiligingswerkzaamheden uit ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme. Zij voeren o.a. controles uit op in- en uitgaand personen- en goederenverkeer, waarbij de internationale richtlijn ISPS en de Nederlandse havenbeveiligingswet als uitgangspunt dienen.Onze medewerkers zijn bekend met de haven en weten wat daar van hen verwacht wordt. Wij onderhouden daarom ook goede contacten met de havenautoriteiten zoals zeehavenpolitie, havenbedrijven en douane.

Elke haven is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van zijn volgende diensten inzetten:

• toegangscontrole;
• gangway-wacht;
• beveiliging van (zee) haventerminals;
• zeevracht controle;
• controle van passagiers en onvergezelde bagage;
• bewaking van schepen;
• begeleiden van het laden en lossen van voertuigen en schepen;
• surveillance.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN