HORECABEVEILIGING

HORECABEVEILIGING

Shadow Security

Horecabeveiliging
Horecabeveiliging, Het uitgaansleven is continu in beweging. Veiligheid zou een essentiëler onderdeel van uw onderneming moeten zijn. Shadow Security levert gecertificeerde horecabeveiligers die zich gedragen als perfecte gastheren.

Zij hebben een jarenlange ervaring, gedegen kennis en weten precies hoe, waar en wanneer zij moeten optreden in conflictsituaties. Met onze beveiligers voorkomt u onveilige gebeurtenissen en reduceert u dreigende situaties tot een minimum. Zij kunnen voor een klantvriendelijk deurbeleid zorgen, waardoor uw gasten en uw personeel kunnen genieten van een veilige en gezellige avond in uw onderneming.

Uw horeca onderneming in veilige handen! Onze medewerkers kunnen u assisteren bij volgende werkzaamheden:
• surveillanceronde;
• gastheerschap;
• toegangscontrole;
• calamiteiten opvolging
• het verrichten van openings– en brand & sluitrondes;
• het waarborgen van de algemene veiligheid van uw gasten en eigendommen;
• verlenen van E.H.B.O.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier. offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN