OBJECTBEVEILIGING

OBJECTBEVEILIGING

Shadow Security

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging levert professionele proactieve objectbeveiligers voor uw bedrijfspand en/of bedrijfsterrein. Onze ervaren objectbeveiligers staan dag en nacht voor u klaar.

Zij verrichten brand-, sluit en controle rondes, en doen regelmatige controle rondes en signaleren onregelmatigheden. Tijdens deze ronden wordt er gelet op alles wat uw organisatie schade kan berokkenen. Eventuele (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers of beantwoorden van de telefoon, kan tot de taken behoren.

Ook kunt u gebruik maken van onze security-host diensten. Receptiediensten gecombineerd met objectbeveiliging.

Landelijke dekking
Shadow Security is gespecialiseerd in objectbeveiliging en biedt haar dienst in het gehele land aan. Of het nu gaat om de tijdelijke inzet van een beveiligingsmedewerker of een team van professionals die 24 / 7 uw onderneming beveiligen. Alles is mogelijk!
Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn gekwalificeerde medewerkers bij u inzetten.

Afhankelijk van het soort object en het daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van haar de volgende (gecombineerde) diensten inzetten als objectbewaking:

• toegangscontrole;
• brand- en sluitronde;
• terreinbewaking;
• camerabewaking;
• sleutelbeheer;
• portiersdiensten;
• receptiediensten.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten

Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferteaanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.

Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature voor objectbeveiliging in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN