OBJECTBEVEILIGING

OBJECTBEVEILIGING

Shadow Security

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging biedt hoogwaardige, proactieve beveiligingsdiensten voor uw bedrijfspand en/of terrein, met ervaren objectbeveiligers die 24/7 beschikbaar zijn. Onze deskundige team voert brand-, sluit- en controle rondes uit en detecteert tijdens deze inspecties potentiële risico’s voor uw organisatie.

Wij zijn alert op alle aspecten die schade kunnen veroorzaken, en kunnen eventuele onregelmatigheden direct aanpakken. Naast deze essentiële taken, kunnen wij ook toegangscontrole, sleutelbeheer, bezoekersregistratie en telefonische ondersteuning verzorgen. Bovendien bieden wij security-host diensten aan, waarbij receptiediensten naadloos worden geïntegreerd met objectbeveiliging

Landelijke dekking

Shadow Security specialiseert zich in objectbeveiliging en bedient klanten in heel Nederland. Of u nu behoefte heeft aan een tijdelijke inzet van een beveiligingsmedewerker of een 24/7 beveiligingsteam, bij ons is alles mogelijk! In geval van calamiteiten of onverwachte gebeurtenissen kunnen wij snel gekwalificeerd personeel leveren.

Afhankelijk van het type object en het bijbehorende beveiligingsplan biedt Shadow Security een scala aan gecombineerde diensten voor objectbewaking, waaronder:

• toegangscontrole;
• brand- en sluitronde;
• terreinbewaking;
• camerabewaking;
• sleutelbeheer;
• portierdiensten;
• receptiediensten.

Vakbekwaam personeel 

De genoemde services worden uitgevoerd door ervaren beveiligingsmedewerkers van Shadow Security, die allemaal in het bezit zijn van een EHBO- of BHV-diploma. Onze selectiecriteria omvatten hun karakterprofiel, kwalificaties en het specifieke type object.

Bij Shadow Security zijn onze medewerkers servicegericht, communicatief vaardig, sociaal bekwaam en hebben ze ruime ervaring in objectbeveiliging. Het vinden van de juiste match tussen onze beveiligingsmedewerkers en uw object is essentieel voor een optimale beveiliging.

Kennismaken of meer weten

 Wilt u meer informatie over de diensten van Shadow Security of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

In de wereld van beveiliging is er geen gebied zo dynamisch als dit.

Elke dag dragen we bij aan de veiligheid van onze klanten, terwijl we tevens fungeren als het visitekaartje op hun locaties. We koesteren een diepe trots voor onze medewerkers en hebben een hecht team van beveiligers opgebouwd. Om ons team te versterken, hebben we meerdere beveiligingsvacatures beschikbaar.

Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar u kunt bijdragen aan onze voortdurende kwaliteit. Bovendien investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van diverse beveiligingsopleidingen en cursussen. Bent u op zoek naar een uitdagende baan met enthousiaste collega’s en volop groeimogelijkheden?

Als u een flexibele en gedreven beveiliger bent, nodigen wij u van harte uit om te reageren op onze vacature voor objectbeveiliging in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met uw CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN