BRANDWACHT

BRANDWACHT

Shadow Security

Shadow Security is uw partner in veiligheid!
Shadow Security levert 24 uur per dag en zeven dagen per week veiligheidspersoneel door heel Nederland. Onze veiligheidsmedewerkers worden ingezet voor wacht-, bewakings- en toezichthoudende diensten bij (brand) gevaarlijke werkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn actief in de industrie, evenementen en publieke sector.

Door onze proactieve aanwezigheid dragen wij bij aan het veilig verloop van uw dagelijkse reguliere activiteiten, of projecten. Onze brandwachten en beveiligers zetten zich in om te voorkomen dat risico’s kunnen resulteren in een calamiteit.

Om diverse redenen kan het zijn dat u een brandwacht of brandweerman nodig heeft voor uw organisatie, pand of publieke ruimte. Bijvoorbeeld in het geval van:

• een bouwkundige aanwijzing;
• uitval of onderhoud van een brandmeldinstallatie;
• het garanderen van veiligheid op evenementen;
• werkzaamheden zoals dakdekken.

Brandwacht
Brandwacht houdt preventief toezicht en voorkomt hiermee brand en onveilige werksituaties. Hij registreert en houdt toezicht op de juiste toepassing van veiligheidsmaatregelen bij complex werk en risicovolle taken. Daarnaast ziet hij toe op de naleving van veiligheidsprocedures en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Brandwacht spreekt medewerkers aan bij overtreding van voorgeschreven maatregelen.

Mangatwacht / Buitenwacht
Een mangatwacht of buitenwacht van Shadow Security houdt preventief toezicht op medewerkers in of buiten een besloten ruimte. Zo voorkomt hij brand en onveilige werksituaties. Brandwacht ziet ook op het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en spreekt medewerkers aan bij overtredingen van de voorgeschreven maatregelen.

Industrieel Brandwacht
De brandwachten voor de zware industrie en petrochemie van Shadow Security B.V zijn goed opgeleid en verastaan hun vak. Ze onderscheiden zich door kennis, expertise en ervaring, maar ook herkenbaar door hun verantwoordelijkheid, betrokkenheid en loyaliteit. Ze hebben meerdere jaren branche en werkervaring. 

Een brandwacht voor de zware industrie en petrochemie beschikt over minimaal de volgende diploma’s, certificaten en kwalificaties:

• diploma VCA-vol;

• kleine blusmiddelen (SOG);

• schuimvoerende armaturen (SOG);

• watervoerende armaturen (SOG);

• schuimvoerende armaturen (SOG);

• branche en werkervaring. 

Buitenwacht – Mangatwacht

De buitenwacht-mangatwachten van Shadow Security B.V. zijn goed opgeleid en verstaan hun vak. Ze onderscheiden zich door kennis, expertise en ervaring, maar ook herkenbaar door hun verantwoordelijkheid, betrokkenheid en loyaliteit. Ze hebben meerdere jaren branche en werkervaring.

Een buitenwacht-mangatwacht beschikt over minimaal de volgende diploma’s, certificaten en kwalificaties:

• diploma VCA-vol;

• buitenwacht-mangatwacht (SOG);

• gasmeten EX-OX-TOX (SOG);

• branche en werkervaring;

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.

Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN