MOBIELE SURVEILLANCE

MOBIELE SURVEILLANCE

Shadow Security

Mobiele Surveillance
Mobiele surveillance dienst van Shadow Security kent een adequate alarmopvolging bij incidenten of calamiteiten. Snelheid en kwaliteit is essentieel om de schade en risico’s te beperken. Ook verzorgen zij open en -sluitrondes en desgewenst extra control rondes. Onze mobiele surveillance worden ook regelmatig ingezet voor collectieve objectbeveiliging van bedrijfsterreinen en woonwijken.

Laat uw bedrijfspand of terrein beveiligen door Shadow Security en bespaar uzelf een hoop zorgen. Zodra uw alarminstallatie een melding maakt stuurt de alarmcentrale een mobiele surveillant ter plaatse. De surveillant controleert uw bedrijfspand en indien nodig onderneemt hij actie. Zij blijven eventueel ter plekke totdat het geheel weer veilig is. Onze mobiele surveillanten zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar en razendsnel ter plekke. Uiteraard wordt er een uitgebreide rapportage gemaakt zodat u precies weet wat er speelt en gebeurt.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:
• openings- en sluitrondes;
• dag en nacht controlerondes;
• alarmopvolging;
• sleutelbeheer/keyholding;
• collectieve beveiliging;
• snelheidscontroles;
• parkeerklemmen;
• alcoholcontroles;
• controle en beheer brandmeldinstallaties;
• personeelsbegeleiding in de avond-, nacht- en weekenduren;
• begeleiding geldtransport;
• preventief toezicht.


GPS
Met behulp van GPS wordt de locatie van de surveillant tot op de meter nauwkeurig bepaald om de snelste inzet mogelijk te maken. Ook GPS-tagging behoort tot de mogelijkheden. Volg uw mobiele surveillant op de voet. Onze mobiele surveillanten beschikken over de modernste communicatiemiddelen en krijgen direct meldingen binnen, kunnen camerabeelden bekijken om direct te reageren. Beveiligingsbedrijf Shadow Security is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen voor onder andere alarmopvolging via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN