ONZE VISIE

ONZE VISIE

Shadow Security

Onze Visie

Flexibele beveiligingsbedrijf en een hoge mate van service gerichtheid, dát is waar Shadow Security voor staat!
In de dynamische wereld van de beveiliging is het van groot belang om in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Door de flexibele instelling van Shadow Security zijn wij in staat om hier direct gevolg aan te geven. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend opgeleid, bijgeschoold en geïnstrueerd op eigen beveiliging opleiding instituut zodat zij in staat zijn een hoge mate van service gerichtheid te realiseren tussen de beveiligingsbedrijven.

Service staat voorop
Wij verwachten dat een beveiliger een stukje extra service kan verlenen. Door net dat beetje extra te doen wordt direct een meerwaarde gecreëerd. Een goede beveiliger is dan ook meer dan alleen een beveiliger, hij/zij is ook een goede gastheer. Ontvangt uw bezoek dan ziet de beveiliger(ster) toe op de veiligheid van u en uw gasten. Contactueel sterk en daadkrachtig zijn enkele eigenschappen van onze objectbeveiligers die hier aan bijdrage.

Teamwork
Om onze snelle, flexibele en kwalitatieve service te waarborgen monitoren wij onze medewerkers regelmatig. Daarnaast blijven wij altijd in gesprek met onze opdrachtgevers zodat wij onze dienstverlening direct kunnen aanpassen aan hun wensen en eisen. Beveiliging is dan ook teamwork en doe je samen met de opdrachtgever en beveiliger.

Bedrijfscultuur
Binnen Shadow Security heerst een no-nonsense cultuur, korte lijnen naar het management en bovenal flexibiliteit. Onze bedrijfsvoering ondersteunen we met digitale middelen zodat we snel en efficiënt kunnen werken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Onze werkwijze en visie komen inmiddels volledig tot hun recht bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Ben jij flexibel en gemotiveerd. Reageer dan op onze beveiliging vacature met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN