HONDENBEVEILIGING

HONDENBEVEILIGING

Shadow Security

Hondenbeveiliging
Hondenbeveiliging is uiterst effectief op plaatsen waar grote aantallen mensen aanwezig zijn, maar ook bij de beveiliging van terreinen en gebouwen. Het heeft een preventieve werking en scheelt bovendien in de inzet van beveiligingsbeambten.

De diensthond is bijzonder geschikt voor bewaking van bouwplaatsen, parkeer- en bedrijfsterreinen, jachthavens, openbare gebouwen en objecten.Door zijn unieke hoor- en reukkwaliteiten signaleert de diensthond tijdig onbevoegde personen en voorkomt zo diefstal, inbraak of vandalisme. Maar ook bij evenementen kan hondenbeveiliging een goede toegevoegde waarde zijn. Tijdens de toegangscontrole kan de aanwezigheid van hondenbeveiliging ingezet worden bij drugscontroles of om de bezoekers in goede banen te leiden.

Onze hondengeleiders vormen een betrouwbaar duo met hun hond. De hondengeleiders die voor ons werken, zijn allemaal gecertificeerd en gediplomeerd door de Nederlandse Bond voor de Diensthond of de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging. Het zijn dus zeer deskundige hondengeleiders met goed getrainde honden.

Door de unieke eigenschappen van de honden kunnen zij breed worden ingezet voor de beveiliging van:
• evenementen;
• grote sportwedstrijden;
• bouwterreinen;
• concerten;
• beurzen;
• objectenbeveiliging.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN