WINKELBEVEILIGING

WINKELBEVEILIGING

Shadow Security

Winkelbeveiliging
Veel winkels hebben ooit wel eens te maken gehad met een inbraak of overval. Een inbraak of overval veroorzaakt schade aan uw winkel en het verlies van goederen en informatie. Maar levert ook oponthoud in de dagelijkse gang van zaken. De inbraak heeft vaak ook een emotionele impact op de medewerkers van uw winkel. Het is dus van groot belang om uw winkel goed te beveiligen tegen een inbraak of overval.

Onze surveillanten voorkomen winkeldiefstal, vandalisme, escalaties, houden toezicht en zullen preventief ingrijpen als de situatie daarom vraagt. Winkelbeveiliging gaat natuurlijk niet alleen over een veilig winkelklimaat, maar ook over goed gastheerschap, klantvriendelijkheid en coachen van winkelpersoneel m.b.t. diefstalpreventie.

Collectieve winkelbeveiliging
Met name de kleinere ondernemers hebben zeker baat bij collectieve winkelbeveiliging. De beveiliger ondersteunt hierbij meerdere winkels binnen een afgebakend geografisch gebied. Bij calamiteiten is de beveiliger direct oproepbaar voor de deelnemende winkeliers.

Techniek
Ter ondersteuning van de winkelbeveiliger is het ook  mogelijk om technische voorzieningen te treffen. Toegangspoortjes en camera’s zijn daarvan de meest voor de hand liggende. Shadow Security gaat graag met u in gesprek voor een passende en adequate oplossing die volledig binnen uw budget past.

Wij bieden verschillende producten om de winkelbeveiliging te optimaliseren:

• winkelbewaking;
• alarmopvolging;
• alarminstallatie;
• camera-installatie;
• collectieve beveiliging;
• mobielesurveillance;
• toegangscontrole;

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

ij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiligingsopleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN