SCHOOLBEVEILIGING

SCHOOLBEVEILIGING

Shadow Security

Schoolbeveiliging
Schoolbeveiliging, iedere onderwijsinstelling heeft de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat leerlingen en medewerkers veilig in en om het gebouw kunnen verblijven. Kinderen verdienen een veilige omgeving en dus ook een veilige school.

Om dit te realiseren biedt Shadow Security extra versterking in de vorm van schoolbeveiligers. Zij surveilleren, voeren toegangscontroles uit en kunnen desgewenst toezicht houden in het lokaal. Uiteraard verzorgen we ook de beveiliging op uw schoolfeesten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schoolbeveiliging garanderen wij u maximale veiligheid.

Shadow Security kan de volgende diensten voor u uitvoeren:
• brandpreventie;
• cameratoezicht;
• toegangscontrole;
• sleutelbeheer;
• inbraakpreventie;
• uitbreiding van de schoolbewaking;
 visitatie voor drugs, wapens etc;
• alarmsysteem.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van scholen. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw school, zorgt voor een optimale schoolbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN