EVENEMENTENBEVEILIGING

EVENEMENTENBEVEILIGING

Shadow Security

Evenementenbeveiliging

Als u een evenement organiseert, is maximale veiligheid voor uw gasten essentieel, zonder afbreuk te doen aan de gastvrijheid. Waar veel mensen samenkomen, ontstaan immers veiligheidsrisico’s. Met jarenlange ervaring in evenementenbeveiliging weet Shadow Security precies hoe hierop in te spelen.

Effectieve evenementenbeveiliging voorkomt ongewenste incidenten en minimaliseert risicosituaties, wat bijdraagt aan het sterke imago van uw evenement.

Afhankelijk van het type evenement, biedt Shadow Security de volgende diensten aan voor evenementenbeveiliging:

 • toegangscontrole;
• visitatie;
• preventieve controles;
• VIP beveiliging;
• toezicht houden op publiek;
• hondenbeveiliging;
• mobiele surveillance;
• verkeersregelaars.

Professionals
De beveiligingsmedewerkers van Shadow Security zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement. Het beveiligingsproces is bij Shadow Security in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security is snel en flexibele evenementenbeveiliging. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN