SECURITY HOST AMSTERDAM

SECURITY HOST AMSTERDAM

 

Als Security Host ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgevers in Amsterdam. Jouw service en ontvangst maken het verschil. Je ziet er tip top uit in een maatpak. En hebt een perfect voorkomen. Je valt op door je professionele en proactieve houding. Je durft initiatieven te nemen, kan flexibel en zelfverzekerd omgaan met ‘grijze gebieden’, is niet bang om fouten te maken en komt met nieuwe ideeën om de dienstverlening nog verder te optimaliseren. Ook ga jij op respectvolle wijze de dialoog aan en stelt zaken ter discussie zowel richting de klant als de leidinggevende.
Bovendien treed je de-escalerend op wanneer nodig en handelt op de juiste manier om een onveilige situatie te beëindigen.
En wanneer zich echt ongewenste situaties of onregelmatigheden voordoen, ben jij degene die in actie komt. Jij zorgt ervoor dat medewerkers en bezoekers zich veilig voelen.
Brand,- en sluitrondes vormen een vast onderdeel van je takenpakket evenals het toezicht houden in het pand waar je verantwoordelijk voor bent.

 

Functie-eisen:
In het bezit van diploma beveiliger 2
Bij voorkeur 1 of meerdere jaren ervaring als Security Host
In het bezit zijn van een BHV en/of EHBO diploma is een pré
Is gastvrij en staat stevig in de schoenen
Goede communicatieve vaardigheden zowel verbaal als schriftelijk
Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
Aanpassingsvermogen en flexibiliteit
Een klantgerichte en service gerichte instelling
Bent van onbesproken gedrag (geen strafblad).

 

Wat bieden wij?
Een passende functie die in onderling overleg wordt afgestemd
Vaste uurloon + toeslagen conform cao
Dynamische werkomgeving én professionele collega’s
De mogelijkheid je vakinhoudelijk verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie
Het betreft doordeweekse uren overdag

Ben jij de beveiliger die tussen de professioneel beveiligingsbedrijven, deskundig en servicegericht te werk gaat, dan zien we graag je CV met motivatie om bij ons te werken tegemoet.

 

Direct solliciteren vacatures voor Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zaandam via Beveiliging vacatures formulier.

OVER ONS

Shadow Security

Flexibele beveiligingsbedrijf en een hoge mate van service gerichtheid, dát is waar Shadow Security voor staat! In de dynamische wereld van de beveiliging is het van groot belang om in te spelen op de laatste ontwikkelingen. Door de flexibele instelling van Shadow Security zijn wij in staat om hier direct gevolg aan te geven. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend opgeleid, bijgeschoold en geïnstrueerd zodat zij in staat zijn een hoge mate van service gerichtheid te realiseren.

Leveren Van Beveiligingspersoneel

Gekwalificeerd

Werken Als Beveiliger?

Neem contact met ons op