WIJKPREVENTIE

WIJKPREVENTIE

Shadow Security

Wijkpreventie
De straatcoaches van Shadow Security brengen de veiligheid in de wijk weer terug. Zij communiceren effectief met de jongeren, verslaafden of dak- en thuislozen waardoor de overlast en afneemt en de veiligheid toeneemt. Het toezicht vindt veelal plaats in opdracht van een gemeente of zorginstelling en wordt in afstemming met de opdrachtgever, de lokale politie, justitie en ieder andere belanghebbende vorm gegeven.

De straatcoaches van Shadow Security kennen de straat en weten welke problemen in de wijken spelen. Ze zijn de gehele dag op straat aanwezig en leren de (overlast gevende) jongeren goed kennen. Ze spreken de taal van de straat en weten de jongeren dan ook goed te bereiken. Sociaal waar het kan, hard waar het moet. De problemen in een wijk zijn veelal:
• verlast van jeugd; 
• inbraak bij particulieren;
• scholen, bedrijven en instellingen; 
• diefstal uit / vanaf motorvoertuigen;
• zakkenrollers en straatroof; 
• overvallen; 
• verkeersongevallen; 
• huiselijk geweld.

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

Er is geen werkveld zo spannend als de beveiliging.
Wij dragen dagelijks bij aan de veiligheid van onze klanten. Daarnaast hebben wij een rol als visitekaartje op de werkvloer. Wij zijn trots op onze medewerkers en hebben een hecht team beveiligers opgebouwd. Wij hebben meerdere beveiligingsvacatures om dit team te versterken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een gewaardeerde collega waar je kan bijdragen aan onze kwaliteit. Daarnaast investeert Shadow Security in zijn medewerkers door middel van beveiliging opleidingen en cursussen. Ben jij op zoek naar een leuke baan met vrolijke collega’s in een dynamisch werkveld met veel doorgroeimogelijkheden?

Ben jij een flexibele en gemotiveerde beveiliger? Reageer dan op onze beveiliging vacature in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam met je CV.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN